Odstartoval předprodej lístků na Světový pohár v NMNM. Zájem je opět velký

18. října, 2024

V pátek odstartoval volný prodej vstupenek na Světový pohár v biatlonu, který se uskuteční v Novém Městě na Moravě 6. až 9. března 2025. V předešlých dnech měli přednostní právo nákupu vstupenek pravidelní návštěvníci, kteří toho využili ve velkém.

„Vstupenky jsme v první fázi nabídli fanouškům, kteří vytvořili fantastickou atmosféru na mistrovství světa a pravidelně navštěvují Světové poháry. Velká část z nich této nabídky využila a vstupenky už má doma. Moc si toho vážíme a děkujeme. Zároveň věřím, že další fanoušky přilákají naše výsledky v průběhu sezóny a v březnu opět společně naplníme Vysočina Arenu,“ říká předseda organizačního výboru a prezident Českého svazu biatlonu Jiří Hamza.

Pro Nové Město na Moravě to bude už desátý Světový pohár. Elitní biatlonisté se na Vysočině představili poprvé v sezóně 2011/12 a od té doby se tu závodí pravidelně.

Fanoušci si v březnu příštího roku užijí sprinty, stíhací závody a také atraktivní štafety, ve kterých byli čeští reprezentanti na domácím mistrovství světa hodně vidět.

Čeští muži se ve štafetě na mistrovství světa dlouho pohybovali na předních příčkách

Ceny jednodenních vstupenek začínají na 200 Kč, ale v prodeji jsou i zvýhodněné balíčky na víkend nebo všechny čtyři dny. Tradičně nejžádanější tribuny B a C na víkend jsou k dispozici pouze v balíčcích. Děti do 120 centimetrů mají opět vstup za 1 Kč.

Fanoušci pohybující se na vozíku můžou využít speciální bezbariérovou tribunu. Držitelé průkazů ZTP/P mají vstup zdarma pro doprovod.

Vstupenky jsou v prodeji na webu biathlonNMNM.cz